voor bedrijven van elk formaat

Bij ons vind je geen systeemplafonds of ongezellige TL verlichting. Nee; bij ons ervaar je een warme sfeer en doen we er alles aan om je een gevoel van thuis te laten ervaren.

Gratis parkeren op eigen terrein
24/7 toegang
Super snel internet
Overdekt laden en lossen
Ruime pantry
Gemeenschappelijke vergaderzaal
Webshop? Wij kunnen ook de opslag van je voorraad faciliteren!

Dit zijn je nieuwe ‘buren’

Je komt ze vast tegen wanneer je koffie of thee gaat halen in de gezellige pantry.

STAAT JOUW LOGO HIER BINNENKORT?

Onze kantoorruimtes

‘Lofts’ zoals wij ze het liefst noemen

LOFT 1

17 m2

Ruim kantoor voor 1 of 2 werkplekken. Dit kantoor geeft een ruimtelijk gevoel door het hoge plafond. Het grote raam aan de zuidzijde zorgt voor veel daglicht. Voorzien van een houten planken vloer.

LOFT 2

72 m2

Groot kantoor met rustieke uitstraling door houten balken in het zicht. Dit kantoor biedt met gemak ruimte voor 4 werkplekken en is voorzien van vloerverwarming en vloerbedekking.

LOFT 3

9 m2

Klein kantoor, zeer geschikt voor ZZP-er of eenmanszaak. Dit kantoor bevind zich bij de ingang van het pand en heeft een groot inpandig raam wat zorgt voor sociale interactie met andere huurders. Voorzien van een houten planken vloer.

”Wij waren voor ons bedrijf ProKairos op zoek naar een fijne plek met een warme en professionele uitstraling. Deze plek hebben we gevonden! Sinds januari 2021 huren we naar volle tevredenheid een mooie kantoorruimte (loft 5) waar wij onze opdrachtgevers met plezier ontvangen. De sfeer tussen de huurders is goed en de contacten met de eigenaar zijn prettig.”

Murielle Hermsen-Facon & Wim Sneep

Huurder sinds 2021

LOFT 4

9 m2

Klein kantoor, zeer geschikt voor ZZP-er of eenmanszaak. Dit kantoor bevindt zich bij de ingang van het pand. Scherp geprijsd! Voorzien van een houten planken vloer.

LOFT 5

58 m2

Zeer luxe kantoor met eigen keuken en aparte vergaderkamer! Door de half ronde ramen aan de zijkant komt veel daglicht binnen wat zorgt voor een aangenaam gevoel. Dit is het enige kantoor in het gebouw dat beschikking heeft over een veranda om heerlijk buiten te kunnen zitten, zowel in de zon als overdekt. Dit kantoor biedt ruimte aan 3-4 werkplekken. De loft is voorzien van vloerverwarming en vloerbedekking.

LOFT 6

18 m2

Ruim kantoor voor 1 of 2 werkplekken. Dit kantoor bevindt zich op de 1e verdieping en geeft een ruimtelijk gevoel door het hoge plafond. Het grote raam aan de voorzijde zorgt voor veel daglicht. Voorzien van een houten planken vloer.

“Sinds een jaar huren wij naar volle tevredenheid een kantoor (loft) bij Oosteinde Verhuur met ons Werving & Selectiebureau, JobDesign. De locatie is goed bereikbaar, er is voldoende parkeerplek en het ziet er binnen prachtig uit. Ook kunnen wij (samen met de overige huurders) gebruik maken van een zeer representatieve spreekkamer. Wij ontvangen regelmatig kandidaten, die allemaal onder de indruk zijn van de locatie en inrichting. De verhuurder zelf is goed bereikbaar en denkt altijd mee.”

Miranda van JobDesign

Huurder sinds 2018

LOFT 7

47 m2

Luxe en ruimtelijk kantoor op de 1e verdieping met grote balkenconstructie in het zicht. Door de schuine kap aan de zijkant ( voorzien van dakramen) krijgt het kantoor een huiselijke sfeer. Aan de voorzijde een groot raam dat zorgt voor veel daglicht in de ruimte. Dit kantoor biedt ruimte aan 2-3 werkplekken. De loft is voorzien van vloerbedekking.

LOFT 8

80 m2

Groot kantoor op de 1e verdieping met rustieke uitstraling door houten balken in het zicht. Dit kantoor biedt met gemak ruimte voor 4 werkplekken en is voorzien van een houten plankenvloer. Het kantoor is naast de algemene vergaderkamer gelegen.

LOFT 9

11 m2

Hip kantoor, zeer geschikt voor ZZP-er of eenmanszaak. De zij- en voorkant zijn geheel van glas waardoor je een zeer ruimtelijk gevoel krijgt. Het is net alsof je “buiten” werkt, maar toch binnen zit. Voorzien van vloerverwarming.

Interesse? Schrijf je in!

Is jouw ideale kantoorruimte momenteel verhuurd? Schrijf je via onderstaande button vrijblijvend in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer deze weer beschikbaar is.

‘Loop’ alvast een rondje door alle lofts!

Ook mogelijk:

het huren van een flexplek

Ook mogelijk:
het huren van opslagruimte

Ook mogelijk:
het huren van een garagebox

{

Op zoek naar een geschikte flexplekgaragebox, opslagruimte en/of kantoorruimte in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Oosteinde Verhuur in Bergschenhoek aan het juiste adres. Welkom!

Oosteindseweg 22A

2661 ED Bergschenhoek

 

Route

Jeroen Godijn

06 - 22785958

KvK: 70304548
Privacyverklaring

Website door: Blend15